OPINIE - CIĄG DALSZY

Paulina i Kris (25.10.2016)

Jesteśmy szczęśliwi, że udało nam się Was odnaleźć. Dzięki Wam ten dzień był jeszcze piękniejszy. Goście, dzieci gości i my byliśmy zachwyceni. Wspaniała zabawa, wspaniały wodzirej, który prowadził pięknie cały wieczór. Zabawy dla dzieci, które były szczęśliwe. Świetne zabawy na oczepinach, które każdemu pozwoliły się dobrze bawić, oraz nikt nawet jeśli był sam nie czuł się samotny. Brak słów, żeby opisać jak było pięknie z Wami.


Wiktor i Oliwia (26.09.2016)

Było super, jesteśmy bardzoo zadowoleni z oprawy wesela. Polecamy wszystkim bo na pewno żałować nie będą!


Basia i Kamil (21.09.2016)

Na naszym weselu grał Dj Sebastian. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo fajnie poprowadził całą imprezę. Wszyscy się świetnie bawili przy super muzyce.


Alicja i Roman (13.09.2016)

Szanowny Sebastianie, Alicja i Ja jesteśmy bardzo wdzięczni za tak przepięknie poprowadzone przez Ciebie wesele. Zabawa przy rytmach muzyki jaką Nam zaserwowałeś, przyczyniła się do wielu radości, goście świetnie się bawili, co do dzisiaj wspominają. Dziękujemy za Twoją profesjonalną prace i uśmiech z jakim prowadziłeś Nasze wesele. Będziemy rozgłaszać w świecie, że znamy profesjonalnego DJ i wodzireja. Serdecznie pozdrawiamy Alicja i Roman


Nicole i Mateusz (10.09.2016)

Super Dj, świetnie prowadzi imprezy – nasze wesele jest tego najlepszym przykładem 🙂


Basia i Sebastian (27.08.2016)

Bardzo dziękujemy za świetną imprezę! Dj Sebastian grał u nas na weselu i “rozwalił wszystkich na łopatki” 🙂 Super zabawa i świetna atmosfera. Dziękujemy!


Magdalena i Krzysztof (24.08.2016)

Dziękujemy poprowadzenie wspaniałej zabawy na naszym wymarzonym weselu ! Świetny klimat, fantastyczna atmosfera, współpraca, elastyczność, kultura. Goście wspominają Dj Sebastiana zarówno młodsi jak i starsi! Polecamy wszystkim, którzy przykładają wagę do profesjonalizmu i doświadczenia. Sebastian będziemy Cię wszystkim polecać! Dziękujemy !


Daria i Patryk (31.07.2016)

Gościliśmy na naszym weselu prawie 100 osób w wieku od 7 do 77 lat i WSZYSCY bawili się wyśmienicie. Parkiet pękał w szwach dzięki świetnie dobieranej muzyce, wciągającym i ciekawym zabawom oraz doskonałej oprawie świetlnej. Bardzo dziękujemy i szczerze polecamy Sebastiana, który nie tylko jest świetnym i bardzo profesjonalnym DJ’em ale także bardzo sympatyczną i otwartą osobą, przy której mimo stresu można poczuć się swobodnie i świetnie bawić  – Daria i Patryk


Ania (23.07.2016)

Bardzo fajny Dj. Byłam na weselu kuzynki, na którym grał właśnie Dj Sebastian i przyznam, że świetnie prowadzi imprezę. A muzyka rewelacyjna.


Magda i Bartek (19.07.2016)

Lepiej nie można trafić! Polecamy DJ Sebastiana z czystym sumieniem 😉 goście w przedziale wiekowym od 16 do 80 lat zachwyceni, a My dzieki wprowadzonej przez niego atmosferze, wybawieni jakby to nie było nasze wesele. pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy, Magda i Bartek


Kasia i Arek (05.07.2016)

Wszystkim, którzy zastanawiają się, czy wybrać Dj Sebastian na swoją imprezę mówimy stanowcze TAK!!! Bardzo sympatyczny i komunikatywny człowiek, z wyczuciem stylu muzycznego gości, skromny, ale z błyskiem w oku. Dysponuje pokaźnym zbiorem utworów, doskonałym sprzętem nagłaśniającym i oświetleniem. Najlepszą rekomendacją niech będą opinie naszych gości, iż była to najlepsza 40-stka na jakiej byli. Sebastian, bardzo się cieszymy, iż mogliśmy Cię poznać i jeszcze raz dziękujemy za doskonałą zabawę


Milena z Amadeuszem (15.06.2016)

Serdecznie polecamy Dj-a Sebastiana. Stworzył on niesamowitą atmosferę na naszym weselu. Dzięki Niemu najważniejszy dzień w Naszym życiu był naprawdę wyjątkowy. Profesjonalista z dużym poczuciem humoru.Tak świetnie się Goście bawili, że aż trzeba było przedłużyć wesele. Muzyka tak świetnie dobrana, że każdy się bawił, nikt nie usiedział przy stole Naprawdę gorąco polecamy Dj’a Sebastian Pączkowski DJ GROUP, jeśli wesele to tylko z Nim. Pozdrawiamy Milena z Amadeuszem.


Daria i Łukasz (15.06.2016)

POLECAMY SEBASTIANA W 1000000% Poprowadził nasze wesele tak, że lepiej sobie tego nie można było wymarzyć. Potrafi rozruszać nie tylko młodszych gości wesela ale dba również o starszych. Każdy kto boi się ze DJ zrobi z wesela dyskotekę to z nim może być spokojny. Wszystkie zabawy dobrane ze smakiem, nie tak żeby ośmieszyć czy upić gości 😀 My ze swojej strony DZIĘKUJEMY a tym niezdecydowanym polecamy – DARIA I ŁUKASZ


Alicja (07.06.2016)

Przyszli Nowożeńcy jeśli chcecie mieć najlepsza imprezę, szczęśliwych, “wymęczonych” tańcem gości i przede wszystkim, abyście wy byli zadowoleni, że był to faktycznie NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W WASZYM ŻYCIU! 😀 Zdecydowanie i w 100% polecam Dj Sebastiana! Najlepszy!


Alicja i Łukasz (02.06.2016)

Dj doświadczony 🙂 100% Dobrej zabawy, granie i prowadzenie wesela z poprawinami tak , że goście nie chcieli zejść z parkietu. Wiele konkursów i niespodzianek. Profesjonalny sprzęt. Gorąco polecamy!!! Dziękujemy za super zabawę.


Kamila Marek (14.05.2016)

Na naszym weselu grał Dj Sebastian, którego gorąco i szczerze polecamy! Rewelacja! Lubi to co robi i robi to naprawdę świetnie! Nawet Ci, którzy usilnie przed weselem przekonywali i namawiali nas na orkiestrę stwierdzili, że całe szczęście, że ich nie posłuchaliśmy. Dj Sebastian potrafił doradzić i wszystko wyszło naprawdę świetnie. Należą mu się dodatkowe wyróżnienia za oryginalne pomysły, których tutaj nie będziemy zdradzać, bo konkurencja nie śpi! Potrafił wciągnąć do zabawy wszystkich. Impreza poprowadzona na poziomie wyższym niż przewidywaliśmy


Klaudia i Tomasz (25.04.2016)

Najlepszy DJ na świecie Jesteśmy zachwyceni. Weselny klimat był utrzymywany przez całą noc. Zabawy i muzyka trafione w 100%. Dzięki Niemu przeżyliśmy najwspanialsze chwile naszego życia. Byliśmy prze szczęśliwi widząc puste stoły podczas zabaw. Jeszcze raz WIELKIE PODZIĘKOWANIA


Diana i Michał (23.04.2016)

Serdecznie polecamy! super sprzęt, światła a przede wszystkim świetna zabawa. Dużo konkursów, fajna muzyka i wielkie zaskoczenie gości, że dj na weselu to jednak super pomysł 🙂 DZIĘKUJEMY


Monika (08.02.2016)

W imieniu Pary Młodej i wszystkich gości : z całego serca polecamy DJ-a Sebastiana i jego bardzo przystojnego współtowarzysza Macieja !!! Panowie są niesamowici, oprawa muzyczna dobrana tak, że mało kto usiedział przy stole. Widać było, że w tą pracę wkładali całe serce a kapela na weselu to mit jeśli do czynienia mamy z takimi profesjonalistami! Nic tylko polecać.


Milena Amadeusz (02.11.2015)

Serdecznie polecamy Dj-a Sebastiana. Stworzył on niesamowitą atmosferę na naszym weselu. Dzięki Niemu najważniejszy dzień w Naszym życiu był naprawdę wyjątkowy. Profesjonalista z dużym poczuciem humoru. Tak świetnie się Goście bawili, że aż trzeba było przedłużyć wesele. Muzyka tak świetnie dobrana, że każdy się bawił, nikt nie usiedział przy stole. Naprawdę gorąco polecamy Dj’a Sebastian Pączkowski DJ GROUP, jeśli wesele to tylko z Nim Pozdrawiamy Milena z Amadeuszem.


MONIKA (27.10.2015)

Bardzo serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela. Goście byli pod wrażeniem taktu, oraz podejścia Sebastiana do wykonywanej pracy. Wspólna zabawa do białego rana świadczy o jakości imprezy którą prowadził Sebastian. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce aby jego wesele było na mega poziomie … po prostu niezapomniane 🙂


Stargard Szczeciński – Krzysiek i Aga Sokołowscy (28.09.2015)

Na naszym weselu muzyczne karty rozdawał. Zaspokoił oczekiwania wszystkich gości, a na sali było kilka pokoleń. Elastyczny i w pełni profesjonalny. Lepiej nie można trafić, polecamy!!!


Magda i Piotr (28.09.2015)

Z czystym sumieniem i bardzo szczerze polecamy Sebę!! Oprawa muzyczna w jego wykonaniu to doskonałe dopasowanie do gustów osób biorących udział w imprezie. Zarówno goście weselni, jak i my sami, byliśmy w 100 % zadowoleni z muzyki i wszelkich aktywności, których Seba był organizatorem. Zero sztampy i rutyny. Pełen profesjonalizm.


Szczecin – Ola i Tomek (12.09.2015)

Na naszym Weselu porywał gości na parkiet Maciej Rusinek…miejsca przy stołach były puste bo wszyscy szaleli na parkiecie do ostatniej sekundy… i prosili o jeszcze:) “TEN NOWY NABYTEK” pod postacią Pana Macieja to strzał w dziesiątkę! Dziękujemy Macieju za super zabawę! Polecamy, polecamy, polecamy!!!


Monika i Stanisław (07.09.2015)

Sebastian spisał się rewelacyjnie. Goście weselni bardzo zadowoleni, podobnie jak my. Na poprawinach wyciągnął wszystkich na parkiet! Dwójka naszych znajomych będzie korzystać rownież z usług Sebastiana na swoich weselach. Człowiek godny polecenia!


Małgorzata i Michał (08.08.2015) (05.09.2015)

DJ Sebastian – POLECAMY zdecydowanie! DJ i wodzirej w jednym: profesjonalny, sympatyczny, kontaktowy, pełen zaangażowania w to, co robi. Do tego nienaganny wygląd i szczery uśmiech Bardzo fajnie nam się współpracowało – od samego początku do samego końca. Sama impreza poprowadzona wzorowo! Muzyka bardzo dobrze dobrana, dostosowana do wymagań gości weselnych, ciekawe konkursy – na poziomie i z kulturą, trafne pomysły, pozytywna energia i świetna zabawa. Dobrze bawili się wszyscy, niezależnie od wieku. DJ Sebastian to najlepszy wybór jeżeli chodzi o oprawę muzyczną wesela! Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie, Małgorzata i Michał Wiola i Krzysztof (29.08.2015) (03.09.2015)


Wiola i Krzysztof (29.08.2015) (03.09.2015)

Fantastycznie! Jeszcze raz dziękujemy za profesjonalizm i rozkręcenie wesela. Od początku goście świetnie się bawili. Wybierając Sebe dokonaliśmy najlepszego wyboru. Seba jesteś wielki!


Marta i Przemysław (23.08.2015)

Przyznam szczerze, ze mieliśmy obawy związane z DJ, zupełnie niepotrzebnie, gdyż podczas naszego przyjęcia weselnego pokazał swoje profesjonalne podejście do wykonywanej pracy pełne zaangażowania począwszy od nienagannego wyglądu, poczucia humoru, aż po idealne wyczucie gustu “weselników” zachowując nasze sugestie , do których przygotował się idealnie. Polecamy z pełną odpowiedzialnością.


Ryszard i Zuzanna (06.08.2015)

Wcześniej znaliśmy Sebę podczas innych wesel na których grał. Jednakże to co zagrał na naszym weselu to całkowicie inna bajka. Pomimo tego, że wszelakie szczegóły zostały dogadane przed naszym weselem i w sumie myśleliśmy, że będzie tylko dobra zabawa, to w czasie wesela jak i poprawin dosłownie zaangażowanie jak i praca Seby zmiotła nas z nóg. Pełen profesjonalizm jak i wcześniej wspomniane zaangażowanie w swoją pracę aby to wyszło jak najlepiej spowodowało iż nawet goście, którzy byli przyzwyczajeni tylko do orkiestry, albo orkiestry wodzireja zmienili swoje zdanie. Sebastiana można polecić w 1000% jak i nie więcej jako orkiestrę wodzireja w jednym. Chcecie dany typ muzyki albo aby wasze wesele różniło się od typowych standardowych wesel, to zgłoście się do Seby. Gwarancja dobrej zabawy, jak i tego że goście nie zachleją się przed oczepinami gwarantowana. Sami wiecie, że zarówno orkiestra jak i wodzirej lubią sobie popić w czasie wesela (no bo jak to odmówić) kielona lub kilka (tak po kryjomu). Tutaj macie full profesjonalizm jak i gwarancję iż “prowadzący” wesele będzie w 1xxxxx% trzeźwy oraz to, że nie będzie smucił podczas przerw “na picie trunków”. U Sebastiana zarówno starsze osoby jak i młode będą się bawiły “na 102”. Także z czystym sumieniem jak i przekonaniem polecamy Sebastiana do wszelakich imprez jakie sobie będziecie chcieli zorganizować.

Anna i Krzysztof (31.07.2015)

Bardzo polecamy! Profesjonalne podejście, doskonały dobór zabaw i muzyki – Sebastian żywo reaguje na to, co dzieje się na parkiecie, jak bawią się goście. Potrafi zwabić nawet najbardziej nietańczących na parkiet. Zabawy z gośćmi planowane są przed weselem, bardzo taktowne i nastawione na integrację gości. Z Sebastianem ma się pewność, że nie zaskoczy nas żadna sytuacja! Wszyscy nasi goście bawili się rewelacyjnie! Przed weselem dogadywane są wszelkie szczegóły, tak aby podczas wesela pozostała tylko dobra zabawa. Jeśli szukacie profesjonalisty na swoje wesele Sebastian będzie idealnym wyborem.


Dominika i Jakub (08.07.2015)

27.06.2015 w Restauracji Pergola w Kołobrzegu grał dla nas- pełen profesjonalizm, fantastyczne podejście do klienta i gości – kolejny raz utwierdziliśmy się w przekonaniu, że warto inwestować w Młody Kapitał, który, jak się okazało nie tylko świetnym DJ-em jest, ale i tancerzem (przecież Pani Młodej nie mógł odmówić choć pół tańca. Wszyscy goście bawili się rewelacyjnie i z zapartym tchem wspominają wygibasy na parkiecie. Tydzień wcześniej bawiliśmy się na weselu, na którego poprawinach grał również fantastycznie się wybawiliśmy. Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów!


Michał i Ewa (03.07.2015)

Fantastyczna robota Seba! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za profesjonalizm, świetną zabawę, porywanie tłumów i oryginalne zabawy. Niech najlepsza rekomendacją będzie fakt, że goście nie chcieli schodzić z parkietu, mimo iż na dworze było już dawno widno! Polecam gorąco i jeszcze raz dzięki


Marta Mazur Stelmach (22.06.2015)

Najwspanialszy DJ jakiego mogłam sobie wymarzyć na swoje wesele. Grał pięknie, dał wszystkim szanse na relaks i świetna zabawę Był przyjacielem nie tracąc przy tym profesjonalizmu… Kocham!!!!! Wszyscy goście chcą cie wycalowac


Artur (12.06.2015)

Z gorącym podziękowaniem dla najlepszego DJ-a !!!! Sebastian dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę i konkursy ! Jesteś wielki !


Łukasz (02.06.2015)

Myślę że już mogę. ..więc w imieniu wszystkich gości sobotniego Wesela Stasia i Malwiny dziękuję. Jesteś w stanie zastąpić każdą kapele. Było zajeb…..chcielibyście . Było jeszcze lepiej …żałujcie ze was tam nie było…Sebastian the best polecamy z pełnym przekonaniem. Pozdrawiam


Dorot Kulik (27.05.2015)

DJ Sebastian to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Już na pierwszym spotkaniu wiedziałam, że mam do czynienia z profesjonalistą.Zaprojektował scenariusz wesela. Wiedział jak zaspokoić gust trzech pokoleń, dobrać muzykę, słowo, animację i światło. Dzięki niemu wesele było takie jak młodzi sobie wymarzyli, a goście zadowoleni. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i niezapomniane emocję. Polecam serdecznie jego usługi to wirtuoz konsoli.


Marzena i Krzysiek (25.05.2015)

Jeszcze raz dziękujemy bardzo za świetną oprawę muzyczna i poprowadzenie naszego wesela. Jesteśmy bardzo zadowoleni (bawiliśmy się naprawdę dobrze!), wiec będziemy cię polecać dalej. Nasza bawiąca się ekipa(ta nie bawiąca to straszne drewniaki) również bardzo cię chwaliła łącznie z fotografką.


Paweł Malina (22.05.2015)

Jak ktoś poszukuje gościa który zagra dobra imprezę czy to jest wesele czy nawet stypa myślę że i na stypie by wszystkich rozweselił to polecam Sebastian Pączkowski i również dziękujemy mu za dobra imprezę weselna.


Nowa Pani Krogulcowa (20.04.2015)

Świetna i perfekcyjna robota, wszyscy zadowoleni. Mamy już chętnych na przyszłość.  mi nogi jeszcze podskakują. Pozdrawiam z nie najbliżej położonego Kwidzyna


Aleksandra Zdancewicz (27.02.2015)

Ja również mogę polecić Pana Sebastiana, był djem na moim weselu. Goście byli zachwyceni, tańczyli do rana. Pan Sebastian jest kulturalny, taktowny i bardzo sympatyczny.


MAdziunia (05.11.2014)

Byłam na dwóch weselach prowadzonych przez Was i było świetnie!! Na swoje, które powoli zaczynam planować też zamierzam Was zaprosić.


PandziaAndzia (21.10.2014)

Zabawa przednia. Nogi bolą a usta wciąż chcą śpiewać! Pozdrawiam.


Przemool (14.10.2014)

Zdecydowałem,że wezmę DJ na moją 18-stkę i jestem bardzo zadowolony. To była mega fajna impreza. Nie spodziewałem się,że fachowiec aż tak się postara. Muzyczka świetna, wszystko się odbyło tak jak wcześniej się umawialiśmy. Na sali panowała zarąbista atmosfera. Wydaję mi się,że każdy dobrze bawił. Ja będę długo, długo wspominać.  Dzięki! Było super!


joneyr8 (26.09.2014)

Polecam!!! Było super na imprezie!!


Olga D. (16.09.2014)

Bardzo fajny facet. Takiego wesela jak ja to jeszcze nikt nie miał. Fachowiec pięknie wszystko poprowadził. Muzyka była dokładnie taka jak się umawialiśmy. Dzięki panu Sebastianowi na sali panowała miła atmosfera. Dziękuję jeszcze raz !!! Było Super !!!


Kredka (08.09.2014)

Świetnie się bawiłam , na weselu prowadzonym przez Dj- Sebastiana. super zabawy weselne zaangażowały wszystkich weselników. Polecam


Maaria (28.08.2014)

Świetny fachowiec z dużym poczuciem humoru. Chciałabym jeszcze raz podziękować za zarąbistą imprezkę. Muzyczka bardzo fajna, wszystkie utwory prawie nam znane. Było super!


Patryk (25.08.2014)

Znajomy nam polecił pana Sebastiana i fajnie bo imprezka się udała w 100 %. Wszystko zostało poprowadzone profesjonalnie. Muzyka była świetna. Wydaję mi się,że każdy się dobrze bawił. Polecam !!


Edyta i Jarek (16.08.2014)

W imieniu własnym i gości dziękujemy za poprowadzone wesele. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni z muzyki, zabaw, poczucia humoru i taktu. Sebastian jest osobą godną polecenia. Po prostu profesjonalista. Przed uroczystością rozmawia o oczekiwaniach, doradza- czego warto słuchać! Seba-wielkie dzięki!!! Edyta i Jarek


Jagoda i Marek (06.08.2014)

Chcielibyśmy jeszcze raz podziękować panu Sebastianowi za świetne wesele. Na początku nie spodziewaliśmy się,że aż tak fajnie to wyjdzie. Wszystko zostało lepiej poprowadzone niż oczekiwaliśmy. Świetna muzyka. Goście do dzisiaj nie mogą wyjść z podziwu. Super. Dziękujemy!


Nuuurek (31.07.2014)

Polecam !!!


Michał (29.07.2014)

Imprezka była świetna. Jestem bardzo zadowolony,że zdecydowałem się wziąć pana Sebastiana. Wszystko zostało poprowadzone profesjonalnie. Fajna muzyczka. Godne polecenia.


Justyna i Adam (27.07.2014)

Witamy. Mieliśmy ślub 21.06.2014r.w Słupsku.Przyjecie weselne prowadził DJ Sebastian, to pełen profesjonalizm, odpowiednia oprawa muzyczna plus piękne efekty świetlne. Pączek to kulturalny,elegancki wodzirej z medialnym głosem który poważnie podchodzi do swojej pracy. Polecamy. Pozdrawiamy.


Karolina i Rafał (25.07.2014)

Witam bardzo gorąco polecamy DJ Sebastiana . potrafi rozkręcić wesele i zachęcić wszystkich do zabawy . Jeszcze raz bardzo polecam pozdrawiamy


Magda (23.07.2014)

Gorąco polecamy Sebastiana!!! On wie co to znaczy dobra zabawa


Sylwia i Darek Korotusz (13.07.2014)

Genialny DJ, prawdziwy wodzirej, wszystko z jajem na wesoło, bardzo otwarty, profesjonalista! Poradził sobie znakomicie z gośćmi podczas gdy my byliśmy na sesji zdjęciowej i spóźniliśmy się dość mocno na poprawiny. Bardzo bardzo polecamy! Może uda nam się kiedyś załapać na jakiegoś Sylwestra z DJ Sebastianem!


Maja i Jarek (08.07.2014)

Pan Sebastian był u nas na weselu i jestem bardzo zadowolona bo było super. Impreza została poprowadzona profesjonalnie. Dziękujemy!


Monika i Maciej Stańczyk (24.06.2014)

U nas Sebastian był na poprawinach i świetnie poprowadził imprezę, a byliśmy też na weselach , które również były bardzo udane


Szczęśliwa Para (16.06.2014)

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą imprezę weselną. zabawa była niesamowita. Dzięki odpowiedniemu repertuarowi udało się rozbawić wszystkich gości bez wyjątku. To były niezapomniane chwile Pozdrawiamy


R.M. (12.06.2014)

Moim zdaniem lepiej zatrudnić tego dj’a niż orkiestrę. Profesjonalna oprawa muzyczna.


Monika i Krzysiek (11.06.2014)

Szukasz człowieka, który rozkręci każdą imprezę… właśnie go znalazłeś! My jak i nasi Goście Weselni jesteśmy zachwyceni. Super dobór utworów, mocny głos… a wszystko to ze szczyptą „dobrego” żartu. Pan Sebastian angażuje się całkowicie w to co robi. To dzięki niemu nasze wesele trwało do białego rana i wszyscy z uśmiechem na twarzy ciągle je wspominamy. Było Mega! Polecamy


Para ze Szczecinka (11.06.2014)

Dziękujemy za wszystko, za wspaniałą zabawę, niesamowitą i niezapomnianą noc. Nogi nas od niedzieli bolą po dziś dzień, to było istne szaleństwo. Pozdrawiamy ze Szczecinka, Ada i Grześ.


Kluska (06.06.2014)

Byłam pod wrażeniem. Z przyjemnością zainwestuję w tego Pana, gdy tylko nadarzy się okazja, aby poprowadzić jakąś uroczystość. Specjalista od nagłośnienia, oświetlenia, oprawy muzycznej oraz wodzirejki.


Dawid (14.05.2014)

Nigdy nie bawiłem się tak dobrze, jak na imprezie prowadzonej przez Pana Sebastiana. Serdecznie polecam tego człowieka, każdemu, kto docenia dobrą i miłą zabawę.


Konrad (13.05.2014)

Najlepszy wodzirej w Polsce! Wiem co mówię, bo bywałem na weselach w różnych częściach naszego kraju.


Basia i Michał (13.05.2014)

Polecam serdecznie Dj’a Sebastiana. Jest to jedyny, tak potrafiący rozkręcić imprezę wodzirej z jakim przyszło mi się spotkać.


Katarzyna i Łukasz Brodniccy (12.05.2014)

Gorąco polecamy Sebastiana!! Wesele, które dla nas poprowadził było fantastyczne:) Dobrze bawili się wszyscy i młodsi, i starsi goście. Dziękujemy!!


Elżbieta Kurek (12.05.2014)

Jak wiadomo, śluby, jak i często towarzyszące im wesela są bardzo ważną chwilą w życiu każdego. Ważne jest, aby spędzić te chwile w dobrym towarzystwie, świetnie się bawiąc. Ten człowiek potrafi to zapewnić. Serdecznie polecam.


Kasia O. (12.05.2014)

Bardzo pozytywna osoba. W pełni profesjonalnie przygotowana i świetnie prowadząca imprezy. Odkąd dane nam było współpracować, polecam go wszystkim znajomym


Aleksandra Rymarczyk (09.05.2014)

Dj Sebastian? Świetny, pozytywny człowiek, imprezy z jego udziałem to prawdziwe “majstersztyki”. Polecam!


Wojciech Murak (09.05.2014)

Byłem na dwóch weselach, które prowadził ten człowiek, no i szczerze muszę powiedzieć, że jak pod pewnymi względami nie lubię takich imprez, ani muzyki, która im towarzyszy, dzięki temu człowiekowi świetnie się bawiłem.


Kasia i Łukasz (08.05.2014)

Gorąco polecamy, profesjonalista w każdym calu, dzięki niemu mieliśmy wspaniałe wesele, bawiliśmy się do białego rana, a nasi goście byli zachwyceni. Polecamy!!!


Arkadiusz Olaf (08.05.2014)

Byłem parę tygodni temu na weselu na którym grał Dj Sebastian i zabawa okazała się świetna, no i jest to zdanie również innych obecnych tam osób.


Emilia Gałęza (08.05.2014)

Korzystałam z usług tego Dj organizując z siostrą jej wesele. Bardzo wesoły człowiek, no i profesjonalista. Polecam!


Marcin (02.05.2014)

Polecamy gorąco DJ-a Sebastiana, który rewelacyjnie bawił naszych gości weselnych kilka dni temu. Sugerowaliśmy swoją playlistę, ale niestety nikt przy naszej muzyce nie chciał się za bardzo bawić, dlatego zmieniliśmy plany zaufaliśmy fachowcowi i to był dobry kierunek. Dj tak kierował imprezą, że nie chciało się mieć przerwy nawet na kolejny posiłek . Jedyny minus jaki możemy podać, to fakt że wesele jest raz w życiu i że nie możemy drugi raz skorzystać z jego usług choć jesteśmy pewni że spotkamy się z nim ponownie na innym weselu :). Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz dziękujemy


Iza i Dawid (27.04.2014)

Gorąco polecamy DJ Sebastiana, który ma ogromne pokłady energii, uśmiechu i wiele wspaniałych pomysłów. Wszyscy nasi goście do dziś wspominają wesele (13.07.2013) i to, że się dobrze bawili. Zabawy były poprowadzone w pełni profesjonalnie i każdy chciał się bawić. dziękujemy Ci za poprowadzenie naszego wesela. Nikt inny nie zrobiłby tego tak dobrze. DJ Sebastian jest urodzony do tego, aby grać na zabawach i porywać ludzi do niezapomnianych chwil na parkiecie.


Maciej (25.04.2014)

Profesjonalista od nagłośnienia oraz oświetlenia, oczywiście o muzyce nie wspominając. Dosyć oryginalne, bardzo ciekawe pomysły na konkursy w trakcie imprezy. Jak dla mnie świetny gość. Polecam.


Paulina i Adrian (24.04.2014)

Serdecznie polecamy! super sprzęt, światła a przede wszystkim świetna zabawa. Dużo konkursów, fajna muzyka i wielkie zaskoczenie gości, że dj na weselu to jednak super pomysł.


Marta (24.04.2014)

Polecam z czystym sercem i sumieniem Sebastiana jako dj-a na wesele, dziękujemy mu za tak wiele pięknych chwil, do których się wielokrotnie powraca. Sebastian jest otwarty na propozycje klienta, ale także sam ma głowę pełną pomysłów! Wesele było piękne i wzruszające a chwilami było bardzo wesołe. Naprawdę było warto mu zaufać. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy!!