OPINIE

PODZIEL SIĘ SWOJĄ OPINIĄ

Opinie

Jeżeli widziałeś mnie podczas pracy podziel się swoją opinią, to dla Ciebie kilka chwil a pomoże innym w wyborze odpowiedniego dj-a.

Wpisz Swoją opinię poniżej


    Korzystając z formularza zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę witrynę.


    SEBASTIAN PĄCZKOWSKI - CO PISZĄ O MNIE KLIENCI


    Julia Romaszko (25.09.2021)

    Weselny klimat 🥳🥳🥳
    Z całego serca chcemy podziękować najlepszemu DJ Sebastian Pączkowski i jego złotemu pomocnikowi za niezapomnianą zabawę! Nie mogliśmy lepiej trafić i nie szło wygonić nas z sali ale to dzięki wam ❤️❤️❤️

     


    Amelia Kowalczyk (19.03.2020)

    Panie Sebastianie brawo za tak świetnie poprowadzone przyjęcie weselne. Goście bawili się rewelacyjnie!!! Najlepszy dj i wodzirej w jednym!!!!


    Damian Wójcik (15.01.2020)

    Co tu dużo mówić… Pan Sebastian potrafi rozkręcić każdą imprezę i przy nim nigdy nie można się nudzić. Już kilka razy miałem okazję być na weselu gdzie właśnie on grał i powiem wam że super, świetna impreza do białego rana


    Julcia Sadowska (29.10.2019)

    NAJLEPSZY DJ!!! Byłam na weselu, gdzie grał Pan Sebastian i byłam zachwycona. Pierwsze z czym kojarzy się wesele z DJ to muzyka klubowa tylko tańce w pojedynkę i dla młodych. A tutaj nie! Na weselu zarówno młodzi jak i starsi się bawili. Na video jest fajny moment jak w kółku 7 starszych Państwa ładnie sobie tańczy 😀 Do tego kawałki szybkie, wolne, po polsku, po angielsku. Naprawdę duża różnorodność. Ale muzyka to nie wszystko. P. Sebastian super zabawia ludzi. Dużo fajnych zabaw. Naprawdę polecam. Jak szukacie DJ na wesele to tylko ten Pan.


    Agnieszka Majewska (08.10.2019)

    Bardzo dziękujemy za profesjonalnie poprowadzoną imprezę wszyscy byli zadowoleni i bawili się do samego rana. Z czystym sumieniem polecam.


    Natalia (02.10.2019)

    Polecam! Sebastian jest świetny, pełen profesjonalizm, uśmiech, luz i niesamowita zabawa do białego rana! DJ który do tańca porwie każdego! Dziękujemy!


    Anna (10.09.2019)

    Polecamy Pana Sebastiana. Wesele bardzo udane. Pełen profesjonalizm, luz i uśmiech !!!


    Ewelina (10.09.2019)

    Najlepszy DJ w całej Polsce ???? super podejście do gości, super pomysły i zabawy! same pozytywne opinie usłyszeliśmy od gości weselnych. Sebastian jest bezproblemowy, terminowy i bardzo sympatyczny! ???????????? pełny profesjonalizm, bardzo polecam.


    Patryk (25.06.2019)

    Profesjonalista w każdym calu! Seba jest niezwykle kontaktowym człowiekiem, który potrafił oderwać od stołu nawet największych przeciwników tańca. Mega dobry kontakt z parą młodą, duża elastyczność i widoczne doświadczenie zbierane latami. Nie było żadnego problemu z przedłużeniem wesela dla małej grupki osób, które chciały bawić się dalej. Polecam wszystkim i dziękuję za poprowadzenie naszego wesela, było świetnie!


    Łukasz i Paulina (18.03.2019)

    Impreza z udziałem Sebastiana to udana impreza. Jest wielu dj-ów, ale za każdym razem z przyjemnością polecimy go innym i chętnie potańczymy przy jego muzyce. Profesjonalizm, poczucie humoru i doskonałe pomysły to przepis na sukces!! Porządny z niego człowiek, i dobry fachowiec. Polecamy


    Małgorzata i Wojciech (29.12.2018) (22.01.2019)

    Chcieliśmy serdecznie podziękować Panu Sebastianowi za wspaniałą zabawę i muzykę na naszym weselu. Goście jak i my również byliśmy w 100% zadowoleni z profesjonalizmu i podejścia Pana Sebastiana. Wszyscy super sie bawili. Z przyjemnością polecamy oprawę muzyczną Pana Sebastiana Pączkowskiego. Jeszcze raz bardzo ślicznie dziękujemy za wspólną wspaniałą zabawę.


    Gosia i Tomek (27.07.2018)

    Śmiało mogę polecić Sebastiana, który był „naszym” dj-em na Weselu! Czysty profesjonalizm! Od samego początku zainteresowanie z jego strony odnośnie naszych oczekiwań, świetny kontakt, jest on fachowcem dla którego podczas prowadzenia Wesela nie ma rzeczy niemożliwych. Dzięki temu zarówno my jak i goście jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasze Wesele to zdecydowanie najlepszy dzień naszego życia. Wszyscy goście bez wyjątków wspominają tą imprezę, nie ma co się dziwić zabawa była pierwsza klasa. Zabawy świetne, kupa śmiechu. Szczerze polecamy! Na lepszego DJ-a nie można trafić! Zresztą sami się przekonacie gdy właśnie to on zagra na Waszym Weselu!


    Klaudia (13.03.2018)

    Szukaliśmy naprawdę dobrego Dj-a, o Sebastianie Pączkowskim dowiedzieliśmy się od znajomych. To był najlepszy wybór pod każdym kątem. Miły, fachowy i racjonalny człowiek. Muzyka, zabawy, prowadzenie wesela, wszystko odbyło się na bardzo dobrym poziomie! Gorąco polecam dj-a Sebastiana i jeżeli mogłabym wybierać jeszcze raz nie miałabym żadnych wątpliwości! To najlepszy DJ na moje wesele:)


    Ewa i Tomasz (17.01.2018)

    Bardzo serdecznie polecamy Dj Sebastiana. Organizacja Wesela z nim jest bezproblemowa. Od początku do końca przygotowany, wyrozumiały, otwarty i z profesjonalnym podejściem. Nasze Wesele zostało prowadzone idealnie. Najlepszą oceną był pełny parkiet oraz opinie gości po zakończonym weselu. Dopasowaniem muzyki oraz zaangażowanie DJ w prowadzenie imprezy na 5 . Wielu z naszych gości nie było wcześniej przekonanych do wesela z DJ, gdyż uważali że tylko z orkiestrą będą się dobrze bawić. Po naszym Weselu stwierdzili jednak że nigdy wcześniej tak dobrze się nie bawili. To jest dla nas najważniejsza opinia bo na tym właśnie zależało nam najbardziej. Dlatego też wystawiamy Panu najwyższą ocenę. Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną I wszystkie atrakcje!!!


    Anna i Cezary (06.10.2017)

    Serdecznie dziękujemy Sebastianowi Pączkowskiemu za świetnie poprowadzone wesele. Dziękujemy za zaangażowanie. Impreza udana 100%, Zakwasy mamy do dnia dzisiejszego. Gorąco polecamy


    Adam Badura (20.07.2017)

    Fantastyczny DJ, z doskonałym podejściem do gości i umiejętnością wytworzenia radosnej i luźnej atmosfery. Ogromy profesjonalizm, bardzo sympatyczny człowiek. Polecam szczerze, bo impreza prowadzona przez Dj Sebastiana to gwarancja 100 % sukcesu. Facet wie co robi!


    Paulina (10.07.2017)

    Daję najwyższą opinię, ponieważ jest profesjonalny w tym co robi. Pasja połączona z pracą daje świetne efekty! Oprócz tego Sebastian jest otwartą, komunikatywną i bardzo sympatyczną osobą. Serdecznie polecam Sebastiana wszystkim, którzy martwią się oprawą muzyczną swoich imprez – Ten DJ zadba o to najlepiej


    Luiza i Daniel (18.05.2017)

    Profesjonalista, najlepszy Dj weselny w Koszalinie zaczynając od nagłośnienia poprzez oświetlenie, oczywiście o muzyce i prowadzeniu wesela nie wspominając. Oryginalne, ciekawe pomysły na konkursy w trakcie imprezy. Bardzo kontaktowa osoba. Polecam wszystkim parom, które oczekują na weselu kultury, dobrej zabawy, taktu i porządnej usługi. Polecamy!


    Adam i Karolina (13.04.2017)

    Z całą pewnością polecamy DJ Sebastiana Pączkowskiego. Kontakt z DJ bardzo dobry. Wszystkie ustalenia wykonane przed weselem zostały zrealizowane w 100%. Oświetlenie i nagłośnienie było bez zarzutów. Goście weselni bawili się świetnie, muzyka była dostosowana do preferencji gości pomimo tego że Wesele było polsko-angielskie. Dziękujemy Panu Sebastianowi za profesjonalną obsługę i podejście do naszych próśb i oczekiwań. Adam i Karolina.


    Kaja i Mateusz (18.12.2016)

    Grał u nas Dj Sebastian. Bardzo dobra zabawa, świetna muzyka i super klimat.


    Magda (29.10.2016)

    Byłam świadkową na weselu, na którym grał Dj Sebastian. Świetna zabawa, super prowadzenie. Polecam tego Pana